Etsitään esiopetuksen opettajaa ja varhaiskasvatuksen opettajaa syyslukukaudelle 2022

Sateenkaari Koto Oy:n päiväkoti Villasukka etsii 4-6 -vuotiaiden lasten ryhmään esiopetuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen sekä varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen alle kolmevuotiaiden ryhmään syyslukukaudelle 2022. Työn aloitus sovittavissa.

Villasukka on pieni neljän ryhmän päiväkoti Turun Lausteen alueella. Arvomme pohjaa kestävään, tasa-arvoiseen, kunnioittavaan ja yhteisölliseen elämään. Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen painotuksemme on kielen kehityksen ja vuorovaikutustaitojen tukemisessa.  Leikki ja yhdessä oppiminen on kaiken toimintamme keskiössä. Lapsen luontaista kiinnostusta kielenoppimiseen ja ilmaisun rikastamiseen hyödynnämme myönteisessä ja turvallisessa oppimisympäristössä.

päiväkodin lapset ulkona

Kaikki Sateenkaari Koto Oy:n päiväkodit ovat mukana kestävän kehityksen ohjelmassa, meillä on Vihreä lippu ympäristösertifikaatti. Villasukassa Vihreä lippu ohjelma näkyy sekä erillisenä toimintana, että osana arkea. Päiväkodin pihapiirissä on hyötypuutarha ja Sateenkaaripolku aistipuutarha, joita hoidamme ja ihailemme päivittäin ympäri vuoden. Jokaisella ryhmällä on oma pieni palstapaikkansa puutarhoissa. Kerran kuukaudessa kokoontuu lapsista koostuva Vihreä Lippu raati, joka vie toimintakaudeksi valittua teemaa eteenpäin.

Hakuaika 19.4.2022 asti, paikat täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Hakijoilta edellytämme Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaista kelpoisuutta. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Lisätietoja työnkuvasta, työsuhde-eduista sekä päiväkodin toiminnasta antaa päiväkodin johtaja Vappu Hukkila, puh 045 78757103 tai vappu.hukkila@sateenkaarikoto.fi. Myös työhakemukset voi osoittaa hänelle.