Lapsiperheiden kotipalvelu – Arjen tueksi

Lapsiperheiden kotipalvelu on tarkoitettu perheille tueksi erilaisissa haastavissa elämäntilanteissa. Autamme ennaltaehkäisemään lyhytaikaisia arjessa esiintyviä riskejä tukemalla perhettäsi arjessa ja vanhemmuudessa kotona. Apua on mahdollista saada lastenhoidolliseen ja kasvatukselliseen tarpeeseen sekä kotitöiden tekemiseen ja niissä avustamiseen. Työntekijämme ovat alan koulutuksen saaneita ja työkokemusta löytyy muun muassa päiväkotimaailmasta. Tarjoamme kotipalvelua ainoastaan lapsiperheille.

Arjen tuki

Sateenkaari Koto Oy tuottaa lapsiperheiden kotipalveluja Turussa ja Raisiossa. Kunnat myöntävät palveluseteleitä ja maksusitoumuksia lapsiperheiden kotipalveluun. Palvelu on tulosidonnainen ja perheelle jää yleensä maksettavaksi vain pieni omavastuuosuus, usein kustannuksia ei tule ollenkaan.
Lapsiperheiden kotipalvelua voit myös ostaa itse maksavana asiakkaana.

Lapsiperheiden kotipalvelu apuna arjessa

Tiedustele kunnalta mahdollisuutesi saada lapsiperheiden kotipalvelua. Voit keskustella tarpeestasi myös esimerkiksi neuvolassa ja pyytää apua palvelun hakemiseen. Voit ottaa myös suoraan yhteyttä meihin saadaksesi tarkempia neuvoja liittyen palvelun hakemiseen. Voit tiedustella palvelustamme soittamalla, tekstiviestillä, sähköpostilla tai vaikka WhatsApp-viestillä.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!
Sari 045 7875 2453

Sari Varin

Vastaava ohjaaja
045 7875 2453

Hinnasto

Omavalvontasuunnitelma

Tästä linkistä on Turun tietoa lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelistä.

Esittelyssä Laura

Olen Laura ja aloitin lapsiperheiden kotipalvelussa marraskuussa 2020. Tätä ennen työskentelin noin 9 vuotta päiväkodissa. Työssäni on parasta se, että pääsen auttamaan perheitä heidän omassa tutussa ja turvallisessa ympäristössä eli heidän kodissaan. Työssäni on aina kiireetön ilmapiiri ja pystyn antamaan huomiota lapsille, tarjoamaan heille lohtua ja syliä. Nautin, kun saan hauskuutta lapsia, leikkiä heidän kanssaan sekä olla aidosti läsnä. Pidän myös siitä, että pystyn mahdollistamaan vanhemmille levon tai voin olla avuksi kodin askareissa. Työn vastapainona lenkkeilen, pelaan frisbeegolfia sekä käyn kuntosalilla.

Lue tästä lisää kotipalvelun tiimistä!