Lapsiperheiden kotipalvelu – Arjen tueksi

Lapsiperheiden kotipalvelu on tarkoitettu perheille tueksi erilaisissa haastavissa elämäntilanteissa. Autamme ennaltaehkäisemään lyhytaikaisia arjessa esiintyviä riskejä tukemalla perhettäsi arjessa ja vanhemmuudessa kotona. Apua on mahdollista saada lastenhoidolliseen ja kasvatukselliseen tarpeeseen sekä kotitöiden tekemiseen ja niissä avustamiseen. Työntekijämme ovat alan koulutuksen saaneita ja työkokemusta löytyy muun muassa päiväkotimaailmasta. Tarjoamme kotipalvelua ainoastaan lapsiperheille.

Arjen tuki

Sateenkaari Koto Oy tuottaa lapsiperheiden kotipalveluja Turussa ja Raisiossa. Kunnat myöntävät palveluseteleitä ja maksusitoumuksia lapsiperheiden kotipalveluun. Palvelu on tulosidonnainen ja perheelle jää yleensä maksettavaksi vain pieni omavastuuosuus, usein kustannuksia ei tule ollenkaan.
Lapsiperheiden kotipalvelua voit myös ostaa itse maksavana asiakkaana.

Lapsiperheiden kotipalvelu apuna arjessa

Tiedustele kunnalta mahdollisuutesi saada lapsiperheiden kotipalvelua. Voit keskustella tarpeestasi myös esimerkiksi neuvolassa ja pyytää apua palvelun hakemiseen. Voit ottaa myös suoraan yhteyttä meihin saadaksesi tarkempia neuvoja liittyen palvelun hakemiseen. Voit tiedustella palvelustamme soittamalla, tekstiviestillä, sähköpostilla tai vaikka WhatsApp-viestillä.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!
Sari 045 7875 2453

Sari Varin

Vastaava ohjaaja
045 7875 2453

Hinnasto

Omavalvontasuunnitelma

Tästä linkistä on tietoa Varsinais-Suomen hyvinvointialueen lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelistä.

Esittelyssä Minna

Moikka! Olen Minna, kuuden lapsen äiti! Koulutukseltani olen lähihoitaja ja erikoistunut lapsiin, perheisiin ja nuoriin. Olen aito ja välitön ihminen ja haluan luoda myös perheisiin turvallisen ja luottavaisen ilmapiirin ja yhdessä voimme kohdata arjen haasteet, ilot ja surutkin. Tässä työssä on mahtavaa, kun saa auttaa jokaista perhettä

työntekijä minna

 kiireettömästi,  huomioiden jokaisen yksilölliset tarpeet ja voimavarat. Tämä työ palkitsee minua päivittäin jo sillä, kun saan lapsilta ja vanhemmilta hymyn ja kiitoksen.

Vapaa-ajallani tykkään liikkua luonnossa ja musiikki on lähellä sydäntäni. Suurperheen äitinä ei vapaa-ajallakaan ole tekemisen puutetta!

 

Lue tästä lisää kotipalvelun tiimistä!