Päiväkoti Villasukassa opepaikka auki! Hae paikkaa tai kerro kaverille!

Päiväkoti Villasukka – Yhdessä iloiten ja oppien

Villasukka on pieni neljän ryhmän päiväkoti Turun Lausteen alueella. Tarjoamme varhaiskasvatusta ja esiopetusta turkulaisille ja lähikuntien perheille. Toimintamme perustuu leikin ja yhteistyön iloon, painottaen kielen oppimista ja vuorovaikutustaitoja kaikessa toiminnassa. Arjen taitoja ja kestävää kehitystä yhdessä.

Toimimme projektimuotoisesti, käymme viikottain metsäretkillä ja nautimme toiminnasta päiväkodilla. Tutustumme lähialueen kulttuuriikohteisiin ja palveluihin lasten ikätaso huomioiden. Projektit nivoutuvat osaksi arkea, teemat nousevat lasten ideoista, joista taitavat pedagogit luovat oppimisen polut ja tavoitteet projekteihin.

Villasukassa Vihreä lippu ohjelma näkyy sekä erillisenä toimintana, että osana arkea. Päiväkodin pihapiirissä on hyötypuutarha ja Sateenkaaripolku aistipuutarha, joita hoidamme ja ihailemme lähes päivittäin ympäri vuoden. Jokaisella ryhmällä on oma pieni palstapaikkansa puutarhoissa. Kerran kuukaudessa kokoontuu lapsista koostuva Vihreä Lippu raati, joka vie toimintakaudeksi valittua teemaa eteenpäin.

Hakemukset ja lisäkysymykset voi osoittaa päiväkoti Villasukan johtajalle Vappu Hukkilalle.

Vappu Hukkila
vappu.hukkila@sateenkaarikoto.fi
045 7875103