Sateenkaari Koto Oy hakee toimitusjohtajaa

Rohkealle osaajalle hieno mahdollisuus – Haemme sinua johtamaan menestyvää yritystä uusiin onnistumisiin

Sateenkaari Koto Oy on saman nimisen yhdistyksen 100% omistama lapsiperhepalveluja tuottava organisaatio. Toimimme Varsinais-Suomessa. Meillä on yhteensä seitsemän päiväkotia Turussa ja Uudessakaupungissa, lisäksi tuotamme lapsiperheiden kotipalvelua Turun seudulla. Palvelemme perheitä, kuntia ja yhteistyökumppaneita asiantuntemuksella ja vahvalla osaamisella. Tavoitteenamme on olla mielekäs osa tulevaisuuden perhepalveluiden kokonaisuutta kehittäen asiakasprosesseja yhdessä heidän kanssaan. 

Toimitusjohtajana vastaat kokonaisvaltaisesti yrityksen toiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksellisesta kasvattamisesta yhdessä johtoryhmän ja hallituksen kanssa. Tehtävässä pääset tekemään merkityksellistä työtä lapsiperheiden hyvinvoinnin varmistamiseksi yhdessä ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilöstön kanssa. Tukenasi on ammattitaitoisen henkilöstön lisäksi vahvasti sitoutunut luottamushenkilöiden verkosto.

Johtajana herätät vahvaa luottamusta niin asiakkaiden, henkilöstön kuin sidosryhmien keskuudessa. Taitavana verkostoitujana vahvistat yrityksen asemaa toimialueella uudistuvassa kentässä. Innostavalla ja kannustavalla asenteellasi edistät perustehtävän mukaisen strategian toteutumista sekä vastaat henkilöstöjohtamisesta yrityksen arvojen mukaisesti.

Odotamme sinulta soveltuvaa  korkeakoulututkintoa, kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta ja vahvaa kehittämistahtoa. Sinulla on taloudellista osaamista, sijoitustoiminnan ymmärrystä sekä taitoa verkostoitua ja rakentaa yhteistyötä kansallisesti ja kansainvälisesti. Tulet osaksi viihtyisää ja joustavaa työyhteisöä, jossa vallitsee matalahierarkkinen, ketterä ja avoin yrityskulttuuri.

Saat ympärillesi osaavan, itseohjautuvan ja innostuneen asiantuntijayhteisön – henkilöstön vaihtuvuus on pientä ja asiantuntijat ovat sitoutuneita työhönsä ja yritykseen.

Kysymyksiin vastaa Sateenkaari Koto Oy:n hallituksen puheenjohtaja, Henna Junttila 17.10. ja 19.10. klo 15 – 18 puh. 040 7475 106. Vapaamuotoiset hakemukset, palkkatoive ja ansioluettelo 24.10. mennessä sähköisesti osoitteeseen henna.junttila@sateenkaarikoto.fi.

Kutsumme sinut esittäytymään 26.10. tai  27.10. Toinen tapaaminen on 8.11. Valinta tehdään marraskuun aikana ja toimitusjohtajan toivomme aloittavan 1.1.2023.