Sateenkaari Koto ry hakee hallinnon assistenttia

Sateenkaari Koto ry on yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon yhdistys. Yhdistyksen toimintaan kuuluu muun muassa Opetuskodit, kuntouttava työtoiminta ja erilaiset hankkeet, joissa tuetaan perheitä, kestävää kehitystä ja kotoutumista. Perhelähtöisyys, läheisyys ja kodinomaisuus sekä osallisuus ovat toiminnassamme toteutuvia arvoja.

naiset tietokoneen ääressä

Sateenkaari Koto hakee nuorta tai osatyökykyistä henkilöä yhdistyksen erilaisiin viestinnällisiin tehtäviin, jäsenasioiden hoitamiseen ja tiedottamiseen. Työtehtävä sisältää vuosikellon mukaista yhdistystyötä, tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisen valmisteluja sekä niiden toteutukseen osallistumista. Työtä ohjaa ja tukee oma mentori.

Hakijan tulee olla osatyökykyinen tai nuori (työtön ja alle 30-vuotias). Työpaikka saadaan Stea:n Paikka-auki ohjelmasta. Työ on määräaikainen ajalla 2.2023-1.2024.

Haastattelut pidetään 18-19.1.2023. Lisätietoja 9.1.2023 alkaen: Sateenkaari Koto ry:n toiminnanjohtaja Kristiina Aminoff, puh. 045 7876 9416.

Hakemukset ja CV:t jätetään sähköpostilla osoitteeseen kristiina.aminoff@sateenkaarikoto.fi, otsikoi viestisi ”Työhakemus”