Sateenkaari Koto ry hakee toiminnanjohtajaa

Haluamme sinut johtamaan lapsiperheiden hyväksi tehtävää työtä osaavien ammattilaisten ja taitavien vapaaehtoisten kanssa. 

Sateenkaari Koto ry hakee uutta toiminnanjohtajaa nykyisen siirtyessä eläkkeelle.

Yhdistys, joka on yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon, on toiminut vuodesta 1998 varsinaissuomalaisten lapsiperheiden yhteisöllisyyden vahvistajana. Sen tehtävä on tukea huoltajia heidän kasvatustehtävässään ja edistää kestävää kehitystä kaikessa toiminnassaan. 

Arvomme ovat perhelähtöisyys, läheisyys, kodinomaisuus ja osallisuus. Työmme keskiössä on kunnioittava kohtaaminen ja positiivinen vuorovaikutus.

Yhdistyksen toimintaan kuuluu kehittämistyötä lasten ja perheiden parissa, omaa palvelutuotantoa ja kotoutumista edistävää toimintaa. Toimimme yhdessä omistamamme osakeyhtiön kanssa ja tuotamme sinne osaamispääomaa. Osakeyhtiö tuottaa varhaiskasvatuspalveluja ja lapsiperheiden kotipalvelua.

Toiminnanjohtajana tehtäviisi kuuluvat toiminnan ja talouden suunnittelu, johtaminen ja raportointi sekä tärkeänä osana toiminnan kehittäminen ja laaja-alainen sidosryhmäyhteistyö. Toimit työyhteisön ja vapaaehtoistyön esihenkilönä.

Toivomme sinulta sopivaa koulutus- ja työkokemustaustaa, tuntemusta kolmannen sektorin toiminnasta ja palveluista. Eduksi katsomme kokemuksen järjestöjohtamisesta ja yhdistys-, hanke- ja vapaaehtoistoiminnasta. Arvostamme kokonaisuuksien hahmottamista ja rohkeaa heittäytymistä. 

Jos kiinnostuit, lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV 31.8.2022 mennessä sähköpostilla sophia.rehn@sateenkaarikoto.fi. Kerro hakemuksessasi myös, milloin voisit aloittaa tehtävässä. Haastattelut pidetään 12-13.9.2022.
Tiedusteluihin vastaa 18.8. ja 24.8. klo 10-12 ja 16-18 nykyinen toiminnanjohtaja Henna Junttila puh. 040 7475 106.