Sateenkaari Koto ry

Vuonnna 1998 perustettu Sateenkaari Koto ry on yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon yhdistys. Sateenkaari Koto ry omistaa 100%:sti osakeyhtiön Sateenkaari Koto Oy:n, joka tuottaa varhaiskasvatuspalveluja ja lapsiperheiden kotipalvelua. Yhdistyksen toimintaan kuuluu lisäksi kotouttavaa työtä tukevat Opetuskodit, kuntouttava työtoimintaa ja hankkeita joissa tuetaan mm. perheitä, kestävää kehitystä ja kotoutumista.

Sateenkaari Koto toimii lapsiperheiden yhteisöllisyyden vahvistajana ja tukee vanhempia heidän kasvatustehtävässään sekä edistää kestävän kehityksen mukaista toimintaa kaikessa toiminnassaan.

Vahvistamme monikulttuuristen ja maahanmuuttajataustaisten perheiden viihtymistä ja juurtumista suomalaiseen kulttuuriin ja ympäristöön. Tuemme toiminnassamme vapaaehtoisia toimijoita perehdyttämällä, kouluttamalla ja työn ohjauksella.

Luotettava, turvallinen ja osaava toimija Sateenkaari Koto ry on ennaltaehkäisevän perhetyön- ja varhaiskasvatuspalvelujen sekä monikulttuurisen osaamisen toteuttajana merkittävä kumppani Varsinais-Suomen alueella.

Sateenkaari Koto on kiinnostava ja vakaa työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden kehittyä omassa työssään ja kehittää edelleen uusia palveluja vastaamaan monipuolisesti perheiden tarpeita.