Päiväkoti Ketunpesä

Päiväkoti Ketunpesä – Arki täynnä metsäretkiä ja toiminnallisuutta

Kotoisa ja tunnelmallinen yhteisömme tarjoaa varhaiskasvatusta aina alle 3-vuotiaasta esiopetukseen asti. Meillä lapset saavat kasvaa tuttujen ja turvallisten aikuisten ympäröimänä koko päivähoitoikänsä ja tuntea itsensä osalliseksi ja osaavaksi.

Luontoretkiä, ulkoilua ja toiminnallista matematiikkaa

Ketunpesän tärkeimpänä arvona on luonto – luonnossa liikkuminen ja retkeily. Meidät löytää ympäri vuoden metsästä. Hyödynnämme niin syksyiset luontopolut kuin talviset hiihtoladut. Kestävän elämäntavan lisäksi arjessamme on vahvasti läsnä luonnontiede ja toiminnallinen matematiikka.

Tarjoamme myös esiopetusta

Päiväkoti Ketunpesä tarjoaa esiopetusta Turun kaupungille ostopalveluna. Maksuttomaan esiopetukseen ovat oikeutettuja kaikki 6-vuotiaat. Sama oikeus on myös niillä 7-vuotiailla, joiden koulunkäynnin aloittamista on siirretty vuodella sekä niillä 5-vuotiailla, jotka ovat saaneet päätöksen pidennetystä oppivelvollisuudesta.

Kuten kaikissa Sateenkaari Kodon päiväkodeissa, myös Ketunpesässä toimitaan Vihreä Lippu-ohjelman periaatteiden mukaisesti.

LUMA-kehittämispäiväkoti: Luonnontietoja ja toiminnallinen matematiikka sisältyy päiväkodin arkeen. LUMA-ohjelma

Palautetta perheiltä

”Meitä on kohdannut iso onni, että saimme lapsellemme paikan Ketunpesästä! Teette työtänne lämpimällä ja kotoisalla otteella. Osaatte keskittyä lapsiin ja heidän persooniinsa.”

”Ketunpesän päiväkodin väki tekee työtään suurella sydämellä, lapsilähtöisesti ja perhettä kuunnellen. Lapset oppivat upeasti luonnon arvostamista ja liikkuvat päivittäin kunnolla, kun omaa pihaa ei heillä ole. Mahtava paikka, mahtavat ihmiset!”

”Olemme olleet Ketunpesään enemmän kuin tyytyväisiä koko perhe, arvomaailma kohtaa omamme kanssa ja opetustyyli innostaa eskarilaista oppimaan ja opettelemaan. Pelkkää hyvää sanottavaa!”

Päiväkoti Ketunpesän

Yhteystiedot

Leipäläntie 6, 20300 Turku
040 847 5106
ketunpesa@sateenkaarikoto.fi
Arkisin klo 7.00–17.00

Anna Alanen

Päiväkodin johtaja
045 7875 7042
Hae päivähoitopaikkaa