Tule meille töihin

Hae meille töihin täyttämällä sivulla oleva avoin hakulomake sekä liittämällä mukaan CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Olemme sinuun yhteydessä sopivan paikan avautuessa. Laita avoimeen hakemukseen lyhyt kuvaus koulutuksestasi, osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Tarjoamme työntekijöillemme iloisen ja ihmisläheisen työyhteisön ja -ympäristön, joissa yhdistyvät sekä alan kokemus ja ammattitaito että idearikas ja avoin ilmapiiri. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti, minkä lisäksi tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä omassa työssään sekä vaikuttaa omaan työhönsä ja työympäristöönsä.

Asiakkaidemme hyvinvoinnista huolehtii ammattitaitoinen ja ystävällinen tiimimme, johon kuuluu mm. lastentarhanopettajua, lastenohjaajia, lähihoitajia, sosionomeja, kodinhoitajia, laitoshuoltajia. Mittaamme säännöllisesti henkilöstötyytyväisyyttämme ja teemme aktiivisesti toimenpiteitä sen edelleen parantamiseksi. Olkaa rohkeasti yhteydessä meihin ja tiedustelkaa harjoittelupaikkoja ja työmahdollisuuksia.

Työntekijät kertovat:

Olen toiminut vapaehtoisena avustajana suomen kielen opetuksessa. Siinä ohessa olen saanut mahdollisuuden tutustua myös uusiin kulttuureihin ja ihaniin ihmisiin. Toivon olleeni heille linkki suomalaiseen yhteiskuntaan. Vapaaehtoistyö on rikastuttanut monin tavoin elämääni.
Hannele
Sateenkaari Kodossa voin tehdä sitä työtä, joka on minulle tärkeää ja josta saan itse intoa ja voimaa. Saan vaikuttaa työni sisältöön monin eri tavoin ja tehdä sitä oman näköisellä tavalla.
Lotta
Viihdyn Sateenkaari Kodossa koska työntekijää kuunnellaan ja arvostetaan riippumatta ammattinimikkeestä. Todella iso plussa on ollut kaikki henkilöstöedut vuosien varrella!
Jonna

Lähettämällä lomakkeen annat suostumuksen työnhakijana henkilötietojen käsittelyyn ja tallentamiseen. Hakemuksia ei säilytetä tarvetta kauemmin ja hakemusten henkilötietoja ei suostumuksetta julkistaa, lue lisää tietosuojaselosteesta.