Päiväkoti Tiitiäinen

Päiväkoti Tiitiäinen – Arki täynnä liikuntaa ja leikkejä Uudessakaupungissa

79-paikkainen Päiväkoti Tiitiäinen sijaitsee Uudenkaupungin Sorvakossa. Kaupungin suurin leikkipuisto, pururata sekä urheilukenttä sijaitsevat aivan kävelymatkan päässä.

Liikunnan iloa, luonnossa seikkailua ja mukavaa musisointia

Hyödynnämme toiminnassamme paljon ympäröivää metsää ja luontoa sekä leikkipuiston ja urheilukentän tarjoamia mahdollisuuksia. Päiväkodin omalta pihalta löytyy mm. metsän reunaan rakennettu talvilämmin kota, nuotiopaikka, pulkkamäki sekä erillinen pelikenttä. Luontokasvatuksen lisäksi toimintamme tärkeänä painopisteenä on musiikkikasvatus. Päiväkodissa toteutetaan pienryhmätoimintaa oman aikuisen johdolla.

Tarjoamme myös esiopetusta

Tiitäinen tarjoaa esiopetusta Uudellekaupungille kaupungille ostopalveluna. Maksuttomaan esiopetukseen ovat oikeutettuja kaikki 6-vuotiaat. Sama oikeus on myös niillä 7-vuotiailla, joiden koulunkäynnin aloittamista on siirretty vuodella sekä niillä 5-vuotiailla, jotka ovat saaneet päätöksen pidennetystä oppivelvollisuudesta.

Kuten kaikissa Sateenkaari Kodon päiväkodeissa, myös Tiitiäisessä toimitaan Vihreä Lippu-ohjelman periaatteiden mukaisesti.

Palautetta perheiltä

”Tämä päiväkoti on maailman paras. Hoitajat puhdasta kultaa ihan jokainen. Joka aamu olen kiitollinen, että lapset saavat kasvaa juuri täällä ”

”Monen vuoden kokemuksella ihan paras päiväkoti. Täällä arvot kohdillaan ja henkilökunta ja ryhmähenki parhaista parhain.”

Päiväkoti Tiitiäisen

Yhteystiedot

Välskärintie 5, 23500 Uusikaupunki
Yleinen 040 8679322
Svengijengi & Rytmiryhmä 045 78770319
Pikkupopparit,Isot popparit,Musatoukat 045 78770348
Tenavatähdet 045 78770324
tiitiainen@sateenkaarikoto.fi
Arkisin klo 6.00–17.00

Sane Mattila

Päiväkodin johtaja
045 7875 7018
Hae päivähoitopaikkaa