Hae meille varhaiskasvatuksen opettajaksi!

Haemme nyt tulevalle syksylle varhaiskasvatuksen opettajia Turkuun

Luonto- ja ympäristökasvatus, ulkona oppiminen ja lasten kanssa tutkiminen on sinusta hauskaa ja mielenkiintoista. Arvostamme innostavaa asennetta ja halukkuutta kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa. Pääset työskentelemään luovasti ja itseohjautuvasti sekä rakentamaan arjesta oman näköistä. Ratkaisemme haasteita yhdessä!

Meidän päiväkodit sijaitsee eripuolilla Turkua, on sekä vuorohoitoa että päiväryhmiä eskari-ikäisiin asti. Erilaiset toimintatilat ja oppmisympäristöt mahdollistavat päivän toiminnan. Sateenkaari Kodon päiväkodeissa toimitaan Vihreä Lippu-ohjelman periaatteiden mukaisesti. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin. Meillä on avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset mahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja pedagoginen asiantuntijaverkosto tukena. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostin liitteinä päiväkodin johtajalle alla olevaan osoitteeseen, otsikoi viestisi ”työhakemus”.

Lisätiedot ja hakemukset päiväkodittain 

Päiväkoti Halikolo
Maria Vuorinen, puh. 045 7875 2451 ja maria.vuorinen@sateenkaarikoto.fi

Päiväkoti Pääskynpesä
Kati Palonen, puh. 045 7876 8519 ja kati.palonen@sateenkaarikoto.fi

Päiväkoti Villasukka
Vappu Hukkila, puh. 045 7875 7103 ja vappu.hukkila@sateenkaarikoto.fi

 

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annettu laki (272/05) 7 § ja asetus (608/2005) 1 §. Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Palkkaus tehtävään määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa on koeaika.