Hei vapaaehtoistyön ammattilainen sekä yhdistystoiminnan moniosaaja! Meillä olisi tarjota sinulle vastuullinen rooli;

Sateenkaari Koto ry:n 111 vapaaehtoista toimijaa hakevat itselleen koordinaattoria ohjaamaan ja kouluttamaan vapaaehtoisia sekä kehittämään yhdistyksen mentori- ja perhementoritoimintaa. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina tulet johtamaan sekä asioita että ihmisiä, joten olethan itseohjautuva ja toimit ratkaisukeskeisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet kohtaamistyön ammattilainen ja viihdyt erilaisten kieli- ja kulttuuritaustaisten ihmisten parissa.

Työtehtäviin kuuluu vapaaehtoistoiminnan koordinointi sekä mentori- ja perhementoritoiminnan kehittäminen, tapahtumajärjestämistä, verkostotyöskentelyä sekä raportointia, dokumentointia ja viestintää. Työhön kuuluu myös vapaaehtoistyön digimahdollisuuksien lisäämistä yhteistyössä VINCE-hankkeen kansssa, mentoritoiminnan yhteistyö YKS-hankkeen kanssa sekä koulutusten ja ryhmätoimintojen järjestämistä. 

Työtiimiisi kuuluu yhdistyksen hanketyöntekijät ja Opetuskotien ohjaajat.

Palkka 2900e/kk. Työ on kokoaikatyötä pääosin arkipäivisin mutta sisältää ajoittain myös ilta- ja viikonlopputöitä. Oma auto helpottaa liikkumista Turun seudulla ja Uudessakaupungissa. Haku on auki 31.7.2024 saakka ja haastattelut pidetään elokuussa. Paikka täytetään elokuun aikana sopivan henkilön löydyttyä. 

Tiedustelut Henna Junttila 040 7475 106 tai henna.junttila@sateenkaarikoto.fi vko 27 ma-ti (1.-2.7.) ja vko 28 ma-ti (8.-9.7.)