Sateenkaari Koto ry hakee toiminnanjohtajaa

Haluamme sinut johtamaan lapsiperheiden kanssa tehtävää työtä osaavien ammattilaisten ja taitavien vapaaehtoisten rinnalla. 

Sateenkaari Koto ry hakee toiminnanjohtajaa. 

Yhdistys on yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon. Se on toiminut vuodesta 1998 varsinaissuomalaisten lapsiperheiden yhteisöllisyyden vahvistajana. Sateenkaari Koto ry:n tehtävä on tukea huoltajia heidän kasvatustehtävässään ja edistää kestävää kehitystä kaikessa toiminnassaan.

Arvomme ovat perhelähtöisyys, läheisyys, kodinomaisuus ja osallisuus. Työmme keskiössä on kunnioittava kohtaaminen ja positiivinen vuorovaikutus.

Yhdistyksen toimintaan kuuluu kehittämistyötä lasten ja perheiden parissa, omaa palvelutuotantoa ja kotoutumista edistävää toimintaa. Toimimme yhdessä omistamamme osakeyhtiön kanssa vahvistaen näin molempien osaamispääomaa.

Etsimme nyt sinua, osaava ja innostava toiminnanjohtaja.

Toiminnanjohtajana tehtäviisi kuuluvat toiminnan ja talouden suunnittelu, sen johtaminen ja talouspohjan vahvistaminen, viestinnästä vastaaminen, toiminnan kehittäminen sekä laaja-alainen sidosryhmäyhteistyö. Toimit työtiimin ja vapaaehtoistyön esihenkilönä varmistaen näin asiantuntijoiden ja vapaaehtoisten työskentelyn.

Toivomme sinulta sopivaa korkeakoulu- ja työkokemustaustaa, tuntemusta kolmannen sektorin toiminnasta ja palveluista. Eduksi katsomme kokemuksen järjestöjohtamisesta ja yhdistys-, hanke- ja vapaaehtoistoiminnasta. Arvostamme kokonaisuuksien hahmottamista, järjestelmällisyyttä ja suunnitelmallista työotetta. Hyvät vuorovaikutustaidot ja selkeä viestintäkyky ovat työssä välttämättömiä. 

Toiminnanjohtajan työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Lähtöpalkka on 4000 eur/kk 100 % työajalla (38h 20min/vko). Mahdollisuus valita 80 % työaika. Tehtävät ajoittuvat osin myös iltoihin.

Tiedusteluihin vastaa 6.3. ja 9.3. klo 16-18, 15.3. ja 16.3 klo 15-17 toiminnanjohtaja Henna Junttila puh. 040 7475 106. Haastattelut alkavat vko 13, 27.- 29.3. Toiminnanjohtajan valinta vahvistetaan huhtikuun aikana. 

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV 20.3. mennessä sähköpostilla henna.junttila@sateenkaarikoto.fi. Otsikoi hakemus: Toiminnanjohtaja. 

Kerro hakemuksessasi myös, milloin voit aloittaa tehtävässä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.