Opetuskoti Mustikka Halinen

Opetuskoti Mustikka Halinen

Opetuskoti Mustikka on kaikille avoin kohtaamispaikka, joka pyrkii auttamaan oman paikan löytämisessä suomalaisessa yhteiskunnassa. Toiminnan lähtökohtana on kotoutumista ja osallisuutta lisäävä toiminta. Toiminnalla pyritään myös työelämävalmiuksien ja elämänhallinnan lisäämiseen uudessa kulttuurissa.

Opetuskodin toimintaan kuuluvat työllisyyttä edistävät palvelut, kuten kuntouttava työtoiminta, työkokeilupaikat sekä mahdollisuus työskennellä palkkatuella. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus tulla suorittamaan harjoitteluja Opetuskotiin. Teemme yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa.

Teemme laajaa yhteistyötä alueen yhdistysten ja toimijoiden sekä Turun kaupungin aluetyöryhmän kanssa. Toiminnassamme on mukana vahva vapaaehtoisten joukko, johon otamme mielellämme uusia jäseniä.

Opetuskodin tarjontaan kuuluvat myös suomen kielen kurssi, läksykerho lapsille sekä palveluohjausta.

Kielikurssi

Suomen kielen kurssi maanantai – torstai yhteistyössä Linnasmäen opiston kanssa. Kielikurssilla apuna myös vapaaehtoisia.
Maanantaisin klo 9.00 – 14.00 Arjen taidot ja kulttuuritietous.
Tiistai – torstai klo 9.15 – 12.00 suomen kielen opiskelua opettajan johdolla.

Läksykerho

Läksykerho on Tiistaisin ja Torstaisin klo 13.00 – 15.00. Kerho on avoin kaikille alueen 1. – 6. luokkalaisille lapsille. Läksykerhossa lapsi saa välipalan ja mahdollisuuden läksyjen tekoon, sekä tarvittaessa myös apua.

Palveluneuvonta

Palveluneuvontaa ajanvarauksella. Palveluneuvonnassa tarjotaan apua erilaisten palveluiden saamisessa ja käytössä kuten Kela- ja muissa tukiasioissa sekä työhön, opiskeluun ja terveyteen liittyvissä asioissa.

 

Toiminnastamme lisätietoja saat Opetuskodin vastaavalta ohjaajalta:

Susanna Elo: 040 543 5347 tai susanna.elo@sateenkaarikoto.fi

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Yhteystiedot

Kardinaalinkatu 3 P 151, 20540 Turku
040 543 5347
susanna.elo@sateenkaarikoto.fi
maanantai – torstai 09:00-15:00

Katso myös: Opetuskoti Mustikka Hovirinta

Seuraa Facebookissa