Sateenkaari Koto ry hakee hanketyöntekijää!

Sä Osaat -hanke tarjoaa mielenkiintoisen työn organisoinnin ja yhteistyön ammattilaiselle. Tartu tilaisuuteen ja tule vähintään vuoden kestävään hankkeeseen, innostuneen tiimin tekijäksi!

Sä Osaat -hanke luo osallisuuden toimintamallin harrastustoimintaan Itä-Turun alueella perheille. Toimintamalli kuvaa erityisesti eri kieli- ja kulttuuritaustoista tulevien perheiden harrastustoimintaan osallistumisen keskeisiä tekijöitä, esteitä ja mahdollisuuksia. Se tarjoaa tiivistetyssä muodossa tietoa harrastamisesta perheille sekä ohjausta harrastustoimintaa järjestäville tahoille.

Hankkeella on tulevan kevään ja kesän ohjelmat pitkälti tiedossa, tekijätkin osittain. Sinun pitää koordinoida kaikki sopivasti yhteen ja lomittain. Kirjata, koota, raportoida ja markkinoida. Sopivia koulutuksia mm. yhteisöpedagogi ja sosionomi amk. Työtä tehdään 38h/vko eri aikoihin itsenäisesti suunnitellen.

Palkka 2700€/ kk ja työ alkaa 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan tammikuussa. Tiedustelut Henna Junttila 040 7475 106 tai henna.junttila@sateenkaarioto.fi joulukuun viikolla 50 ja hakemukset 18.12. mennessä outi.arvola@sateenkaarikoto.fi. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö tehtävään on löytynyt. Haastattelut sovitaan jokaisen hakijan kanssa erikseen.

Hankekoordinaattori