Varhaiskasvatuksen opettaja, sosionomi tai hoitaja kurkkaa tänne!

Me Sateenkaari Kodossa etsitään varhaiskasvatuksen opettajia, sosionomjea ja/tai hoitaja kaudelle 2024-2025.

Päiväkoti etsii lasten ryhmään opettajaa vakituiseen työsuhteeseen (esiopetuspätevyys plussaa). Arvostamme innostavaa asennetta ja halukkuutta kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen painotuksemme ovat leikki, LuMa ja kieli. Ulkoilemme paljon metsässä ja teemme erilaisia retkiä. Kaikissa Sateenkaari Kodon päiväkodeissa, toimitaan Vihreä Lippu-ohjelman periaatteiden mukaisesti.

Tarjoamme pienen talon edut; joustavat rakenteet, iloisen ilmapiirin ja laadukasta työtä tekevän yhteisön. Sateenkaari Koto Oy on pidetty työnantaja, jonka keskimääräinen työsuhde kestää yli viisi vuotta. Olemme kasvaneet pienestä keskisuureksi alueelliseksi yritykseksi ja teemme edelleen tiivistä yhteistyötä myös eri päiväkotien välillä. Työsuhde-etuina tarjoamme vapaa-aikaan, virkistymiseen ja työhyvinvointiin liittyviä välineitä ja palveluita. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti, minkä lisäksi tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä omassa työssään sekä vaikuttaa omaan työhönsä.

Hakemukset ja lisäkysymykset

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002). Hakijoilta edellytämme Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaista kelpoisuutta.

Hakuaika: 18.3.-19.4.2024.

Ole yhteydessä niin kerromme lisää meistä, yhdessä eteenpäin!