Yhdistys toteuttamassa toimintaa

Olet varmasti kuullut sanottavan, että ”Suomi on yhdistysten luvattu maa.”. Suomalaiset ovat innokkaita liittymään vapaaehtoisesti yhteen edistääkseen itselle tärkeää asiaa. Yhteistyössä on voimaa.

Perheiden kokonaisvaltainen hyvinvointi on Sateenkaari Kodolle tärkeää. Siitä on lähdetty, kun Sateenkaari Koto on perustettu. Ja sitä pyritään tukemaan monipuolisen

 yhdistystoiminnan kautta. Päiväkodeissa yhdistyksen toiminta näkyy koko perheelle suunnattuina tapahtumina. Erilaiset hankkeet tuovat lisäsisältöä perustyöhön, ja niiden kautta yhdistys tukee perheitä, läheisyyttä ja kodinomaisuutta, kestävää kehitystä sekä osallisuutta. Arvoja, jotka ovat Sateenkaari Kodolle tärkeitä.

Yhdistys toteuttaa opetuskotitoimintaa, kuntouttavaa työtoimintaa ja työvalmennusta maahanmuuttajanaisille Halisissa ja Kaarinassa. Miesten ryhmä on niin ikään lähtenyt käyntiin Kaarinassa. Vapaaehtoistyön kautta monet Sateenkaari Kodon toiminnassa aktiivisesti mukana olevat voivat tuntea itsensä osalliseksi ja työnsä merkitykselliseksi. Vapaaehtoistyön kautta on syntynyt ja syntyy ystävyyssuhteita, jotka kantavat parhaassa tapauksessa läpi koko elämän. Sitä on yhdistystoimintaan anti parhaimmillaan. 

Lapset viettävät suuren, jopa suurimman, osan lapsuudestaan päiväkodissa. Kuinka paljon sinä vanhempana olet valmis tukemaan tätä toimintaa? Olemalla yhdistyksen jäsen tuet oman lapsesi hyvinvointia ja tasapainoista kasvua. 

Sateenkaari Koto ry:n toiminta on tarkoitettu sekä perheille, vanhemmille että muillekin yhdistystoiminnasta kiinnostuneille. Yhdistyksen jäsenenä voit esimerkiksi osallistua tapahtumiin ja tilaisuuksiin, ostaa Sateenkaari-tuotteita jäsenhintaan ja käyttää tilojamme maksutta omiin perhetapahtumiisi. Ja ennen kaikkea olet mukana tukemassa toimintaamme. Sateenkaari Koto on enemmän kuin päiväkodit. Ilman yhdistystä ei olisi päiväkotejakaan. Osallistu sinäkin ja vaikuta – tule mukaan rakentamaan hyvää lapsuutta, saamaan vertaistukea ja kehittämään perheitä tukevia palveluitamme. Yhteistyössä on voimaa!

Hyvää ystävänpäivää sinulle ja perheellesi!

Toivottaa
Sateenkaari Koto ry:n hallitus jäsenet Laura Hillgren & Martina Uotinen